×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

For montering inne i bilen:

En oppbevaringsskuff er ideelt som et sikkert feste for en 20l drivstoff kanne. Ved å supplere med vedlegg, kan det bli innkvartert opp til 3 stykker. De er laget av en brettet stålplate, galvanisert og er derfor best beskyttet mot korrosjon av aggressive medier.

For festet på utsiden av lastebilen:

Rustfritt stål av Prolux er egnet til forsvarlig innkvartering av opptil 3 stykker av stålplate beholdere med 10l. De ligger ren og værbestandige av veske i V2A og kan likevel fjernes ekstremt raskt og enkelt. Den har en klaff, som frigjør de tre beholdere etter åpningen. Det er låsbare med en vri lås for beskyttelse mot tyveri. Matchende bærere for ramme installasjon i galvanisert versjon er valgfritt tilgjengelig som tilbehør. Den kan tilpasses alle beholdere for bensin, diesel og kjølevæske med kapasitet på 10 liter. Alt som er nødvendig for den mobile levering av kjøretøy eller anleggsmaskiner.

Bestill din matchende holder nå!

Jerrykanneholder

(3)

For sikker transport av drivstoff tanker på eller i lastebiler eller varebiler er de beste enheter som skap eller skuffer. Alle gjennomkanner med brannfarlige væsker må være forsvarlig låst i et motorkjøretøy. En solid støtte er derfor viktig for sikker kjøring.

  • Artikkel nr: 420195
   • Størrelser: B 500 x H 520 x D 330 mm
   kr 6 790,00
   • Artikkel nr: 420906
    • Størrelser: B 175 x H 398 x D 358 mm
    kr 1 225,00
    • Artikkel nr: 420926
     • Størrelser: B 175 x H 398 x D 358 mm
     kr 545,00
    Alle priser ekskl. Mva + Frakt

    Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser