×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Brannmenn

Sicherungsgurte

Brannvesenet

Hjelpemidler til brannvesen og hjelpeorganisasjoner

Utforsk vårt brede utvalg av produkter og verktøy spesielt utviklet for brannvesen og andre nødetater. Våre løsninger, som inkluderer alt fra omgivelsesbelysning og blitslys til sperringsmaterialer og tekniske hjelpemidler, er designet for å støtte redningspersonell i deres arbeid. Vi tilbyr førsteklasses utstyr som effektiviserer og sikrer arbeidet på ulykkessteder og i kritiske innsatssituasjoner. Lær mer om hvordan våre produkter bidrar til å støtte brannvesenet i deres viktige oppdrag.

Product Image
1

Lysmaster

2

Hjelpelys

3

Avsperring og sikring

4

Trafikkjegle

5

LED Blitz

6

Kost

7

Støttebensplater

8

Arbeidslys

  • Lysmaster

   Belysningsmaster brukes til å lyse opp større områder. Stasjonære lysmaster av galvanisert stål lyser opp gater eller torg. Innen den mobile sektoren brukes lysmaster for å for eksempel lyse opp veiarbeid, byggeplasser, ulykkessteder eller redningsoppdrag. Moderne belysningsmaster fra ProLux bruker LED som lyskilde. En LED-lysarmatur gir lys og kontrastrik belysning med lav strømforbruk.

  • Hjelpelys

   Arbeidsplassbelysning gir optimal belysning av den umiddelbare arbeidsmiljøet. Vår arbeidsplassbelysning lyser opp området rundt utrykningskjøretøyet med et sterkt lys. Dette gjør kjøretøyet godt synlig for forbipasserende trafikk. Samtidig gir belysningen med sine kraftige LED-lamper en god oversikt over innsatsområdet rundt kjøretøyet.

  • Avsperring og sikring

   Våre varsellys, med sitt blinkende gule lys, sikrer at farlige områder blir synlige fra lang avstand. ProLux varsellys er ideelle for å markere områder som kan forstyrre trafikkflyten, som for eksempel steder med bilhavari, ulykker, byggeplasser, eller andre intervensjonssteder. Takket være avansert LED-teknologi tilbyr våre batteri- eller oppladbare modeller et klart og effektivt varsellys med lavt strømforbruk.

  • Trafikkjegle

   Våre kjegler brukes for å varsle om ulykkessteder eller for å sperre av kritiske områder. Varslingskjegler, sikkerhetskjegler, sammenleggbare kjegler, varslingstriangler og varslingstelt er forskjellige navn på lignende produkter. ProLux tilbyr disse varslingssystemene i forskjellige høyder og utforminger, inkludert en plassbesparende, sammenleggbar versjon. Selvsagt tilbyr vi også versjoner godkjent av BASt. Bruken av flyttbare veiskilt er regulert av EN 13422.

  • LED Blitz

   Varningsljusrampene fra ProLux er utstyrt med den nyeste og mest innovative teknologien. Sterke LED-lys gir et strålende varsellys både dag og natt. Varningsljusrampene har et tiltalende design og diodene gjør lysrampene holdbare og pålitelige. Selvfølgelig er de godkjent i henhold til ECE R65 og ECE R10. Med mange forskjellige versjoner og størrelser har vi den riktige LED-varningsljusrampen for alle behov!

  • Kost

   Vårt utvalg av høykvalitets kostebørster for ulykkessteder og et rent arbeidsmiljø. Velg mellom robuste børster for veiarbeid eller fine kostebørster for verkstedet. Almax tilbyr ulike verktøy for forskjellige rengjøringsoppgaver.

  • Støttebensplater

   Våre støttebensplater gir deg høy stabilitet dersom underlaget svikter. Kranplaten av robust, høykvalitativ plast sørger for optimal lastfordeling for ditt kranben eller kjøretøyben. Støttebensplaten forhindrer at støtten synker ned i bakken. Støttebensplater fra ProLux finnes i ulike størrelser og med forskjellige belastningskapasiteter.

  • Arbeidslys

   Når lyset er utilstrekkelig, gir våre arbeidsstrålkastere en lyssterk, dagslysliknende belysning. Våre profesjonelle arbeidsstrålkastere for kjøretøy, med LED, tilbyr enestående arbeidssikkerhet takket være maksimalt lysutbytte med kontrastrikt lys som motvirker tretthet i øynene. Arbeidslys fra ProLux er egnet for alle typer kjøretøy, som brannbiler, lastebiler, traktorer, bergingskjøretøy og personbiler. Ideelt overalt hvor profesjonell belysning er nødvendig!

Alt for redningstjenestens innsats

Belysningsmaster brukes til å lyse opp større områder. Stasjonære lysmaster av galvanisert stål lyser opp gater eller ...torg. Innen den mobile sektoren brukes lysmaster for å for eksempel lyse opp veiarbeid, byggeplasser, ulykkessteder eller redningsoppdrag. Moderne belysningsmaster fra ProLux bruker LED som lyskilde. En LED-lysarmatur gir lys og kontrastrik belysning med lav strømforbruk.

Les mer

Arbeidsplassbelysning gir optimal belysning av den umiddelbare arbeidsmiljøet. Vår arbeidsplassbelysning lyser opp området ...rundt utrykningskjøretøyet med et sterkt lys. Dette gjør kjøretøyet godt synlig for forbipasserende trafikk. Samtidig gir belysningen med sine kraftige LED-lamper en god oversikt over innsatsområdet rundt kjøretøyet.

Les mer

Blitzere fra ProLux gir ekstra sikkerhet under innsatsen. Blitzerene egner seg særlig godt foran og bak, men kan også ...optimalisere beskyttelsen på sidene av kjøretøyet ditt. De fleste av våre blitzlys er godkjent i henhold til ECE-R65 og ECE-R10. Avhengig av modell finnes det blixtlys i ulike farger, for eksempel gult, blått og hvitt.

Les mer

Avspärrningsmaterial behøves for å beskytte veiarbeidsplasser og ulykkessteder. Til forskjell fra en ulykke er ...veiarbeid alltid planlagt. Dette betyr at kravene til avsperring varierer.

Les mer

Ulike tekniske hjelpemidler som løfteåk, støttebensplater og diverse dirkeverktøy forenkler prosessen og ...øker produktiviteten.

Les mer

Optimaliser arbeidet deres med tilbehør av høy kvalitet! Utforsk et bredt spekter av praktisk utstyr som forbedrer ...arbeidsprosessene.

Les mer

E-Mobility

Passende produkter for arbeid på elbiler

Brannteppe for biler

Med mer og mer elektriske kjøretøy og batterier langs veien øker risikoen for brann som er vannskelig eller umulig å slokke. Da benyttes brannteppet for å legge over bilen for å holde kontroll på brannen og hindre spredning til nærliggende gjenstander og områder.

Zurrschienen und Zubehör
Zurrschienen und Zubehör

Verktøysett med isolert verktøy

Verktøy for arbeid på elektriske og hybridbiler som møter kravene for arbeid med høy spenning, spesiellaget for bruk på elbiler og hybridbiler. Disse er beskyttet opptil 1000 V og godkjent etter EN 60900. Settet kommer med skrutrekkere, umbrako, skralle, kabel kniv, rørleggertang, avbiter, varsellys og varselteip.

Zurrschienen und Zubehör

Nordic Lights - Lys for redningstjenesten

Det finske selskapet Nordic Lights produserer kraftige LED-lykter av høy kvalitet. Nordic Lights-lys gir utmerket belysning selv under utfordrende forhold. Nordic LED finnes med lysstyrke opp til 25 000 lumen.

Zurrschienen und Zubehör

Strands – Robust og moderne

Arbeidsbelysning fra Strands tilbyr kraftig lys og sikkerhet til arbeidsmiljøet. Innovativ teknologi kombinert med førsteklasses kvalitet gir effektiv belysning som tilfredsstiller alle krav.

Våre bestselgere for redningstjenesten

TTekniska hjälpemidler for redningstjenesten og hjelpeorganisasjoner

Tilbehør og forbruksmateriell