×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Dirking

 

Det er mulig å åpne døren på låste kjøretøy uten den opprinnelige nøkkelen med våre verktøy for skadefri åpning, slik at du kan hjelpe kunden raskt hvis den opprinnelige nøkkelen er borte eller inne i bilen.

Åpne kjøretøy med noen få enkle grep

Glippe

Sugekopp

Perfekt for å lage en glippe. Sett sugekoppen på glasset, brett opp håndtaket og den suger seg fast. Deretter trekker den til deg for å lage en glippe slik at du kan sette inn en winbag eller kile. Ø 120mm

Åpne

Åpningspad

Optimal støtte når du åpner bilen med en dirkestang. Stabiliserer døren, og gir deg enkel adgang med dirkestang!

Grip

Magnetslange

Med en fleksibel og bøybare magnetslange griper du enkelt gjenstander av metall, som nøkler fra innsiden av bilen. Vi har to forskjellige varianter på 6 og 8 mm. Også ideell for arbeid på verksted for å fiske ut skruer etc

Trekke

Snare

Perfekt på kjøretøy som tillater åpning av kjøretøy med dørhåndtaket fra innsiden, selv om kjøretøyet er låst. Ekstra fleksibelt design.

 

Andre åpningsalternativ

 

Åpne via dørlås

Easy-Pick dirk

Dirkeverktøy er egnet for kjøretøy med indre og yttre spor i sylinderen. Ved hjelp av markering på dirken kan du nøyaktig flytte platene i låsen til riktig posisjon slik at låsen åpnes. God tilbakemelding fra dirken

Hurtig dirk

Med hurtigdirk får du rask og skadefri tilgang på kjøretøy, uten at du trenger mye erfaring eller følelse for dirking. Ved å vri og dra på hurtigdirken blir låsen satt i åpningsposisjon og låsen åpnes på kort tid.

Dirk for innvendig spor

Dirk for å raskt åpne låser med innvendige spor. Med ett unikt system beskytter du låseskivene og sikrer jevn innføring og fjerning av verktøyet. Med dette verktøyet trenger du ikke noen spesiell kunnskap for å kunne åpne døren.

 

Profesjonelt tips: Vår testnøkkel

Med en testnøkkel kan du kontrollere hvilken type lås det er og hvordan hurtigdirken må brukes. På VAG låser kan du også sjekke om det er generasjon 1, 2 eller 3 lås.

 

Learn More
 
 

Andre alternativer

Sylinder tvister

Sylinder tvister er utviklet for moderne låser. Ved å trykke blir den innsatte dirken raskt vendt fra lukket posisjon til åpen posisjon, uten at låseboltene faller tilbake. Perfekt for låser som har blitt dirket i feil retning eller for låsesylindere som åpnes mot høyre.

Åpningskile

Praktisk å ha tilgjengelig for alle oppdrag. Hjelper deg med å sette inn winbag eller åpningsputer.

Kile

Med denne kilen strekker du eksisterende sprekk enda mer opp slik at du kan sette inn verktøy via kilen.

Dirkesett

Settet er ett komplett sett. Dirkene og verktøyene er av høy kvalitet. Det følger med beskrivelse for bruk.

 

Kjekke verktøy for åpning av bildører:

Andre emner som kan interessere deg:

Lys opp arbeidsstedet

Lasting med dolly

GOJAKs

 
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Alle priser ekskl. Mva + Frakt

Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser