×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Opplysning av arbeidsområdet

Med optimale lysforhold og arbeidslys får du god sikt og øker sikkerheten på arbeidsstedet, spesielt i det mørke vinterhalvåret. Vi har LED lysstolper, LED arbeidslys, LED lyskastere, LED søkelys og annen type belysning. Lys opp arbeidsområdet slik at du kan utføre oppdraget profesjonelt, raskt og sikkert. Disse lysene brukes av bilbergerne, brannvesen, ambulanser, skogsmaskiner, traktorer og andre som har nytte av ett godt opplyst område rundt kjøretøyet, men også på arbeidsplasser.

 

Nødetater

Med ett godt opplyst arbeidsområde og ulykkesområdet unngår man ulykker og forsinkelser. Brannvesen, ambulanse og politiet bruker mye lys for å lyse opp arbeidsområdet. Alle disse etatene blir ofte tilkalt på trafikkulykker og andre steder med dårlig belysning. De får dermed god oversikt over ulykken, men er også synlig på lang avstand slik at andre blir observante og bremser ned i tide. Ved å ha ett godt opplyst området blir det ikke bare enklere å jobbe, men man blir mer våken og observant. Vår lys er ett viktig verktøy for nødetatene.

Byggeplasser

Godt arbeidslys på byggeplasser er alfa omega, spesielt på natterstid og om vinteren. Her brukes ofte lyskastere og lysstolper. Om byggeplassen ligger inntil en trafikkert vei skaper du også oversikt for forbipasserende. På byggeplasser er det viktig å få lyset godt opp, slik at man ikke skaper skygger som kan øke risikoen for ulykker eller upresist arbeid. Vår LED Arbeidsbelysning er effektiv med høy effekt og lysstyrke.

Bilbergere

Ett godt opplyst arbeidsområde med arbeidslys og lys på bilen gjør jobben mye enklere for bilbergerne, samtidig som det øker sikkerheten til dem som jobber i området og trafikanter som kjører igjennom. Med godt lys blir du synlig på lang avstand, slik at trafikken får bremset ned i god tid.

 

Flere typer belysning

Forskjellige områder krever forskjellig belysning. LED lys råder på tronen med lavt strømforbruk og høy effekt. Med riktig belysning lyser du opp tiltenkt område uten store skygger eller blindsoner. Vi har lysstolper, ekstralys til bilen, bærbare lys og mye annet slik at du kan finne lyset for ditt behov.

Arbeidslys / ekstralys

Arbeidslysene monteres vanligvis som ekstra lys rundt om på kjøretøy som bilbergere, traktorer, gravemaskiner, kraner etc. Disse lysene er kompakte og avgir mye lys på tiltenkt område.

Søkelys

Søkelys skaper ett sterkt lyspunkt som vil lyse opp detaljer svært godt. Slik kan du bevege lyset rundt og sette ekstra fokus på ett punkt. Ett flomlys alene vil gi alt for spredt lys.

Lysmast

En lysmast er det beste alternativet for god belysning av arbeidsområder, spesielt med LED lamper. Med god høyde på lyset og den høye kontrasten skaper lysstolpen god belysning på arbeidsplassen. Disse er enkle å sette opp eller kan monteres på bilen. Med hevefunksjon får du lysene ekstra høyt opp.

Ekstralys lastebil

Ekstralys til lastebiler sikrer god belysning på kvelden og natten, noe som er veldig viktig for god sikkerhet langs veien. Godt lys på lastebilen er noe du ikke klarer deg uten om du først er vant til det!

Bærbare / batteridrevet

I tillegg til fastmontert belysning på kjøretøy og arbeidsplassen er det nødvendig med ordentlig håndholdt lys. Disse lysene lyser ekstremt godt og du kan plassere det akkurat der du behøver det.

 

Perfekt utstyr for å lyse opp arbeidsområdet:

 
 

Andre Interessante artikler:

Belysning

Varsellysbjelker

Mobilt lys

 
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Alle priser ekskl. Mva + Frakt

Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser