×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Testing og feilsøking

Testutstyr og feilsøking

“Tillit er bra, enda bedre med full kontroll"

Du har kommet ut til kunden som har en motor som ikke starter, og funnet ut at det ikke er noe mekanisk feil som ødelagte eller frakoblede batterikabler etc. Eller at kunden kommer innom verkstedet og trenger rask hjelp. Da er det kjekt med test- og feilsøkingsverktøy for å raskt identifisere feilen, for så å kunne fikse problemet på en profesjonell måte.

 

Feilkodeleser

Feilkodeleseren kan brukes til:

  •  
 

Batteritestere

Batteritester med skriver

Batteritester med digital skjerm og innebygd skriver. Kontroller batteriet tilstand, ladekapasitet, starter og dynamo. Alt av resultater kan skrives ut!

Batteritester

Vi har brukt over 20 år på å teste og forbedre ProLux batteritester, som benytter en motstandstest for å indikere batteriets tilstand på en nøyaktig måte. Uslåelig pris / ytelsesforhold.

Kombitester

Med denne kombitesteren kan du kontrollere polaritet, kontinuitet og komponenter på få sekunder.

 

Klemmemåler AC/DC

Klemmemåler som måler strøm i kabler uten å bryte kabelen. Fungerer på likestrøm og vekselstrøm opptil 600V. Stor opplyst skjerm gjør det enkelt å lese av verdiene.

Memory Saver

Når du skal skifte batteri i ett kjøretøy kan du koble på denne som gir 12V spenning. Dermed blir alle innstillinger i elektronikken lagret mens du skifter batteriet. Innstillinger som radimokode, klokke, minnet i sete etc.

 

Motortester

Multimeter

Digital og allsidig motortester med stort opplyst display. Måler AC og DC, strøm i ampere, hastigheter, lukkevinkel, temperatur og mye mer.

 

Trykktester

Trykktesterkoffert

Med trykktester kan du kontrollere trykket på bensinsystemet opptil 7 bar. Ulike adapterstykker sikrer at du kan teste på mange forskjellige typer kjøretøy. Leveres med solid plastkoffert.

Kompresjonstrykkmåler

Kompresjonstrykkmåler måler kompresjonstrykket på bensinmotorer opptil 20 bar. Med forskjellige adaptere for forskjellige tennplugger og solid plastkoffert.

Oljetrykktester

Oljetrykktester til forbrenningsmotorer og automatgirkasser for å måle oljetrykket opptil 28 bar. Med forskjellige adaptere og solid plastkoffert.

Tester for tilhenger

Tilhengerkontakt tester, 12V

Test funksjonene i kontakten til tilhengeren fra førersetet. Testeren er utstyrt med 3,5m lang kabel for 12v kontakter. Angir funksjon ved hjelp av lysdioder.

Stikktester 12V

Stikktester plasseres enkelt på 7-polet tilhengerkontakter. Med en rotasjonsxryer er hver enkelt funksjon kontrollert og indikert med en LED.

Trailerbelysningstester, 24 V

For testing på tilhengere og trailere med 24V kontakter. Passer til 7-, 13- og 15-polet kontakter. Leveres i solid plastkoffert, trenger 230V strøm.

 

Annet utstyr som kan være av interesse:

Skru på kjøretøyet

Verkstedsutstyr

Arbeid med batterier

 
Alle priser ekskl. Mva + Frakt

Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser