×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Ditt verksted

Ditt verksted

Planlegg på verkstedet

Å planlegge organiseringen på ett verksted er ikke lett. Du trenger gode rutiner, nyttig utstyr for organisering og profesjonelt verktøy for å sikre en enkel og økonomisk effektivitet. Du vil også fremstå bra for dine kunder, og gi ett profesjonelt inntrykk.

Godt utstyrt

Om det er i garasjen hjemme eller på verkstedet, om det er reparasjon eller vedlikehold,
lastebil eller vanlig bil trenger du riktig utstyr for jobben. Vi har nødvendig utstyr for effektivt og profesjonelt arbeid.

Verkstedutstyr

Vi har alt innen verkstedutstyr, alt fra verktøy, måleinstrumenter, reparasjonssett, testverktøy og mye mye mer!
Vi har også mye for å organisere på verkstedet og holde en optimal arbeidsflyt!

FInn feilen!

Dine kunskap er i bruk hver dag når du jobber i ett verksted eller med berging og veihjelp, både for å løse kjente og nye problemer.
Feilsøk feilen med testutstyr, og bruk god erfaring til å finne feilen. Den reparerer du med riktig verktøy!

Skru på kjøretøyet

Her finner du profesjonelt verktøy for forskjellige typer skruer og bolter. Vi har også nøkkelforlenger, verktøy for å fjerne ødelagte skruer og bolter og mye mer.

Hjulskift

Hev kjøretøyet for å skifte dekk med en jekk, ta av eller på hjulmuttere med batteridreven muttertrekker og ha riktige piper som skåner felgen mot riper og skader. Har du ødelagte muttere eller mistet låsemutteren har vi en løsning for det også!

Reparer og lapp sammen

For å hjelpe kunden med midlertidige løsninger har vi mange nyttige reparasjonssett. Du kan hjelpe til med ødelagt dekk, trykkluftledninger, eksosrør, radiatorslanger, elektriske kabler og mye mer.

Sjekk og test

Med riktig feil og testutstyr kan du raskt finne roten til problemet. Vi har feilkodeleseår, motortester, batteritester, tilhengertester og mye mer!

Arbeid med batteri og strøm

Vi har ett bredt spekter av utstyr til elektrisitet i biler. Utstyr som startbooster, ladere, memory saver, test utstyr og mye mer.

Arbeid med olje og drivstoff

Vi har det meste til arbeid med olje og drivstoff. Drivstoffpumper, både manuelle, elektriske og med trykkluft. Og mye mer!

Beskytte

Vi har utstyr for å forhindre skade og smuss på og i kundens kjøretøy. Vi har sett som beskytter førersetet, ratt, girstang osv. Til lastebiler har vi universelle setetrekk. Vi har også selvklebende folie for mange bruksområder.

Arbeidslys

Du kjenner deg kanskje igjen - dårlig lys gjør det vanskeligere å arbeide. Med bra opplyst arbeidsområde blir jobben enklere. Vi har lommelykter, arbeidslys, lyskastere og mye mer i kompakt og lett design. Både på batteri og med kabel for alle situasjoner!

Alle priser ekskl. Mva + Frakt

Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser