×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Lastsikring

Ladunssicherung

Lastsikring

Stropper og utstyr for lastsikring

For sikker og korrekt lasting er det nødvendig med riktige stropper og slynger. Vi har ett stort utvalg av forskjellige stropper i høy kvalitet til ethvert tilfelle, som oppfyller alle lovkrav. Slynger kan også kombineres med kjetting.

Lastsikring med stropper

Sikker last

Lastsikring er nødvendig slik at bilen eller utstyret ikke beveger seg under transport. Vi har flere typer lastestropper med jekk som spenner opp lasten og holder den på plass.

Sikring av tung last

Ved lasting av ekstra store og tunge ting som lastebiler, gravemaskiner etc har ProLux lastestropper laget for ekstra tung belastning.

Hjulstropper for biltransport

Lastestropper for sikring av hjul på biltransporttraller / plan. Godkjent etter alle lover og regler.

Hjulstropper

Disse stroppene har blitt utviklet av ProLux for å sikre bil og lastebilhjul på planet eller biltralle. Disse dekker nesten ethvert behov!

Sikring av motorsykkel

Sikring og transport av motorsykler kan ofte være vanskelig på grunn av motorsykkelen sin utføring. Her har vi stropper som sikrer stabil og skadefri sikring via styret og rammen.

Tilbehør til lastesikring med stropper

Nyttige videoer om emnet lastsikring

ProLux stropper

ProLux hjulstropper med felgbeskyttelse

ProLux hjulstropp med metallbeslag

Lastesikring med solid kjetting

Kjeder enkle og dobble

Vi har kjeder i kvalitet 8 (EN 818) som er ekstremt slitesterkt. Kan brukes til sikring, trekking og løfting. Finnes i forskjellige versjoner som justerbar lengde og dobble kjeder.

Lastekjede

Vår tosidige kjedefokorter og kjede er ekstremt sterkt og enkel i bruk. De kan brukes til å trekke, løfte eller sikre. Høy motstand mot rust.

Tilbehør til lastekjeder

Utvid bruksområdet med tilbehør til kjedene.

Annet utstyr for transport:

Andre emner som kan interessere deg:

Lasting av kjøretøy

Transport

Sikkerhetsstropper

 
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Alle priser ekskl. Mva + Frakt

Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser