×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Bruksområder

Søkelys kan brukes til mye da hovedformålet er å lyse opp på avstand, dermed kan du finne gjenstander eller personer, lyse opp husnummer eller annet praktisk bruk. Du kan også bruke søkelys som ekstra arbeidslys, men merk deg at det er ikke lov til å bruke når du kjører etter vei!

 

Søkelysene er vanligvis montert på kjøretøyet. Enten fast, flyttbart med holder eller med magnetfeste. De fastmonterte kobles rett til kjøretøyets system, avtagbare og med magnetfeste tilkobles ofte via sigarettuttaket.

 

Med fjernkontroll kan du kontrollere lyset fra avstand samt skru det av tog på. Lyset har spot-funksjon, slik at du kan lyse opp ting på avstand

Bruk av brannvesen og politi

 

Brannvesen og politi bruker søkelys i høy kvalitet med høy effekt. De er som oftest montert fast på kjøretøy med fjernkontroll, men bruker også avtagbare søkelys som de kan manøvrere slik de ønsker på vanskelige plasser. De har også ofte håndholdte søkelys som drives av batteri.

 

Om du har behov for 12V eller 24V søkelys kan ProLux hjelpe deg!

Søkelys med fjernbetjening

(1)

Søkelys er praktisk for å finne objekter og personer i mørket. Dette blir ofte brukt av brannvesen, politi og redningstjenesten. Med fjernkontroll kan du styre lyset uten at du trenger å stå ved kjøretøyet.

  • Artikkel nr: 116365
   • Lysstyrke: 4320 lm
   • Spenning: 12/24 V
   • Strømforbruk: 40 W
   kr 3 605,00
  Alle priser ekskl. Mva + Frakt

  Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser