×

Send oss en meling, så kommer vi raskt tilbake til deg

Sikring av ulykkesområdet

Det oppstår stadig sammenbrudd av biler og ulykker, som involverer arbeid av bergingsselskaper. Dette arbeidet kan fort bli farlig for personell og mennesker rundt området da det ofte er trafikk som går forbi. Derfor er det viktig at bergingspersonell sikrer ulykkesstedet både for sin egen sikkerhet, andre i området og tilflytende trafikk.

Hver situasjon er annerledes, og det trengs derfor forskjellige utstyr til forskjellige ulykker. Passende sikringsutstyr, riktige verktøy, opplært personell og god lokalkunnskap i tillegg til fjerning av oljer, god belysning og utstyr av god kvalitet hjelper til for å utføre raskt arbeid på ett sikkert område. Desto kortere tid personell bruker på stedet desto bedre.

 

Avsperringsmateriell for arbeidsstedet

Vi har ulike typer avsperringsmateriell
Vi har blant annet kjegler, lyssignaler, barrierebånd og varslings systemer

Avsperringskjegler

Perfekt for beskyttelse av ulykkessteder og havaristeder. Rask å plassere, oppfattes raskt i trafikken og varsler om en farlig situasjon. I tillegg til standard trafikkkjegeler tilbyr ProLux også sammenleggbare og plassbesparende kjegler.

Fareskilt

Ideell for sikring av bergings- og ulykkessteder. Stativet er konstruert i galvanisert stål og kan enkelt settes opp, i tillegg kan ett blinkende lys kobles til stativet. På grunn av konstruksjon står fareskiltet veldig stødig.

 

Blits sett

Våre blitssett brukes for rask og synlig beskyttelse av bergings- og ulykkessted. De er raske å sette opp og advarer godt før farepunktet. Med ulike versjoner får du god sikkerhet på stedet.

Sperrebånd

Rødt og hvitt avsperringsbånd er ekstremt sterkt, laget i PE. Bredde 80mm, Lengde 500m pr kartong.

 

Sikre arbeidsstedet

Hvert bergings- og ulykkessted er forskjellig, så sikkerhetstiltakene må tilpasses hvert sted. Type utstyr og metode er forskjellig med flere faktorer som veikvalitet, bredde, svinger, synlighet, veiforhold, størrelse på ulykke, trafikkflyt etc. For å ha høy sikkerhet og beskytte personer som arbeider på stedet skal beskyttelsen opp før arbeidet starter, om trafikkbildet endrer seg må beskyttelsen tilpasses deretter

 

Belysning / varselslys for ulykkesstedet

For god og sikker lyssetting med varsellys har vi forskjellige alternativer

Varslingssystem

Til å bruke på kjøretøy og redskap, for beskyttelse når du arbeider i trafikken. Med automatisk justering for dag og natt

Varseltrekant LED

Varseltrekant for fastmontering på kjøretøytaket. Kantene på trekanten er 500mm lange med reflekterende folie på begge sider, og tre LED-blinklys pekende i begge retninger (25 gule lysdioder hver). Monteres med 12/24V, og skrur seg automatisk av når skiltet legges ned i den aerodynamiske holderen. Medfølger monteringsmateriell og bryter.

LED Blitzlys

  • Ultralyst 360° LED lys som er synlig på over en kilometer om natten
  • Vanntett og ekstremt sterkt bygget
  • 10 forskjellige blits frekvenser (også med SOS)
  • Mulighet for kontinuerlig lys
  • Magnet gjør den enkel å feste
  • Passer som varsellys / nødlys til berging og ulykker
  • Oppladbare med opptil 10 timers drift
  • Medfølger oppbevaringsveske som også fungerer som ladestasjon
  • Med 12/24V eller 230V lader
 

Lysmaster

Disse lysmastene sikrer god belysning på arbeidsområdet

Varsellysbjelke

Varsellysbjelke er standard på kjøretøy som har lov til å bruke gult eller blått varsellys. Hos oss på ProLux finner du mange varianter som dekker alle mulige situasjoner.

 

Annet utstyr for ett trygt arbeidssted:

 

Andre artikler som kan være av interesse:

 

Refleksmateriale

Arbeidsklær med høy synlighet

Lys på arbeidsstedet

 
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
Alle priser ekskl. Mva + Frakt

Alle priser er uten moms og frakt. Vi tar forbehold om endringer og feil. Bildene er like. Så lenge lageret rekker. Vær oppmerksom på tidsrom på kampanje. Våre ordinærpriser er gyldige etter nåværende gyldige listepriser